Home Website-design

Website-design

Het design van een website is essentieel voor het goed overbrengen van de boodschap aan uw klanten. In samenspraak met u wordt er een eerste schets gepresenteerd. Vervolgens wordt aan de hand van uw op en aanmerkingen de site verder ontwikkeld. Belangrijk hierbij is dat het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid in balans is.

Mogelijkheden

Er zijn 1001 mogelijkheden om uw website in te richten maar die heeft u natuurlijk niet allemaal nodig. Om het overzichtelijk te houden kunt u kiezen uit 3 paketten.
  • Het standaard pakket is uitgerust met vele mogelijkheden zoals een CMS(Content Management System) waarmee u op een eenvoudige Word-achtige manier de website kunt bijhouden. Ook zijn in het standaard-pakket een aantal andere modules bijgevoegd.
  • Daarnaast is het er Optionele-pakket. Hiermee kunt u aangeven welke modules u nog meer kunt gebruiken voor uw website.
  • En dan is er ook het Compleet-pakket. De modules uit het Standaard-pakket en het Optionele-pakket zijn hier bij elkaar gevoegd. Dit pakket kan voordelig voor u uitpakken als u meerdere modules in uw website wenst!
Een overzicht van het aanbod :
Modules   /     Paketten Standaard Optioneel Compleet
Website incl. CMS
  € 350,-
 
Poll      
Laatste nieuws      
Weblinks      
Fotoboek   € 74,95  
Gastenboek   € 49,95  
Foto & tekst-flits   € 74,95  
Nieuwsbrief   € 100  
Webshop   op aanvraag
 op aanvraag
Uw idee
 ? ?
?
 Totaal      *alle genoemde prijzen zijn excl. btw
 
Planethugo Webdesign