Home Website-beheer

Website-beheer

Hoeveel websites komt u tegen die niet up-to-date zijn? Een website van een restaurant waar het kerstmenu aanbevolen wordt terwijl het hartje zomer is. Een aanbieding van een winkel die al maanden verlopen is of een animatie van een stralende zon terwijl het buiten kraakt van kou...

Hoewel u teksten en afbeeldingen met het CMS zelf gemakkelijk kunt toevoegen of verwijderen gebeurt dit niet altijd. U heeft het immers druk genoeg met het bedrijf! Daarom biedt Planethugo Webdesign de mogelijkheid om dit voor u te doen.

Door middel van een Website-beheer abonnement bent u altijd zeker van uw zaak. U kunt ten alle tijde een bericht of idee mailen dat u heeft en Planethugo Webdesign zorgt dat het correct en in de stijl van uw site toevoegd wordt.

K GRAFISCH UP-TO-DATE!

Ook afbeeldingen worden voor u gemaakt op een moment dat dit nodig is. Zo kunt u uw website of reclamefolder in een mooie carnavals sfeer gieten of met de lente het kriebelende gevoel opwekken via uw site. Zo blijft uw website nooit statisch en is er altijd een reden voor de klant & bezoeker om terug te keren!

U houdt uw website helemaal in orde voor slechts 30,- per maand of 295,- per jaar!


Heeft u niet elke maand n of meerdere updates nodig maar wilt u toch uw website op een professionele manier onderhouden hebben? Vraag naar de mogelijkheden!

Genoemde prijzen zijn excl btw.

 
Planethugo Webdesign